MA-URI masszázs

A ma-uri masszázs után fekszel a padon és tudod, hogy szép vagy, okos és minden sikerülni fog Neked. Átjár az életöröm, energia, pozitív gondolkodás. Próbáld ki, és meglátod, mennyivel kiegyensúlyozottabb és boldogabb leszel!

A ma-uri masszázs eredete

Gyökerei az ősi polinéz alapokig nyúlnak vissza: a ma-uri masszázs a hawaii-i lomi-lomi nui tánc mozdulatait felhasználva alakult ki, és magában hordozza a polinéz szigetvilág lakóinak életszemléletét.
A ma-uri szó azt is jelenti maori nyelven, hogy életerő, de azt az embert is, akit nem korlátoz semmi belső gát az életöröm vagy siker elérésében. A ma-uri masszázs célja ezeknek a belső gátaknak, blokkoknak az eloldása a testből, az érzelmekből és a lélekből.

A ma-uri masszázs ősi mozdulatai

A ma-uri masszázs kívülről nézve a masszőr gyönyörű tánca a masszázspadon fekvő test körül, amelynek ősi és harmonikus mozdulatai varázspálcaként mozgósítják az öngyógyító erőket. A ma-uri masszázs során a padon fekvő páciens a masszőr meleg, puha, olajos alkarjának és tenyérpárnáinak siklását érzi a testén, mint a vízét, amely eloldja testéből a feszültséget, fáradtságot, rossz érzéseket...

A ma-uri masszázs az elme és a test közötti energiaáramlást segíti mozdulataival; a cselekvésre és hatékonyságra összpontosít. Nemcsak a fizikai testre van kihatással, hanem az érzelmekre, emlékekre, üzleti- és magánjellegű kapcsolatokra, helyzetekre is.

Az 1-1,5 órás ma-uri masszázs kezelés, tartós megtisztulást, mély nyugalmat és rugalmas testet eredményez.