Miben különböznek ezek a masszázsok az európai gyógymasszázsoktól?

Az első látható különbség, hogy itt a szögletes kemény ujjak helyett, az alkar és tenyér puha vastag párnáival dolgozunk. Ez egy lágyabb, és személytelenebb érintés, kicsit a víz hullámai között érzi a kliens magát. A másik a tánc. A masszőr hagyományos polinéz mozdulatokkal táncol a pad körül. Ezek a masszázsok a teljes emberhez szólnak. Nemcsak a csont, a hús, a bőr, a szőr, az izületek, de az érzelmek és a lélek szintjén is segítséget nyújt. Különbözik a gondolatvilág is. Itt a boldogság nem jutalom a nap végén, Amit ki kell érdemelni. Egyszerűen jár Neked. Különleges ez a történelem előtti, szinte állati gondoskodás.

Mire jók?

Ezek a masszázsok a változásokat és a kapcsolódásokat segítik. Egy kényelmetlen élethelyzet, lelkiállapot, betegség megváltoztatását, jóra egészségesre. Egységbe kerülünk általa önmagunkkal és a világgal. Használhatjuk magunk megismerésére: milyen érzelmek, emlékek hol laknak a testünkben? Mik az igazi elvárásaim? Ki vagyok? Hová tartok? Ezek a kérdések a padon fekve, csak magunkra figyelve könnyebben megválaszolhatóak. Biztonságot ad a tudat, hogy egy különleges törődés gyengédség mindig elérhető a család, partner, rokonok barátok figyelmességétől függetlenül.

Mit várhatok?

Jó közérzetet, nyugalmat. A megtisztultság érzését. Új ötleteket.

Mikor jöjjek masszázsra? Mennyi időnként javasolod?

Amikor eszedbe jut rögtön. Az az erő pillanata. Ezek nagyon hatékony technikák, heti egy kezelés is nagyon komoly hátszelet ad. Ha egy hétig naponta jössz, egész elképesztően megfiatalít.

Mennyire kell levetkőzni?

A lomi-lomi és lávaköves masszázsnál maradhat a nadrág, a MA-URI ruhátlan masszázs. A vetkőzés jelképes is, leteszed a ruháidat ékszereidet, és velük azt, ahogy világnak meghatározod magad, és szabadon kinyitod Magad valami újnak. Az intim részeket takarja egy törölköző, de sokan gondolják ezt egy idő után feleslegesnek, mert összebékülnek a testükkel és altestüket pont olyan szépnek látják, mint az állukat. Mit visel a Masszőr? A masszőr egy lava-lavá-nak nevezett színes kendőben táncol. A férfi masszőrök részére is ez az előírt viselet. Erősíti a gondoskodást és az érzékenységet. A színe, mintázata segíti a kapcsolódást a földhöz, a vízhez?

Jöhetek-e masszázsra menstruáció alatt?

Sőt! A nők ilyenkor a legnyitottabbak, befogadni, megérezni. Talán ez a legalkalmasabb idő.

Jöhetek-e masszázsra terhesen?

A MA-URI-nak és a Lomi -Lominak is van kismamáknak szóló változata. Nagyon megkönnyíti a szülést, és a várandós időszakot.

Probléma-e az erekció masszázs alatt?

Nem, az energia áramlásának ez természetes jele. Amikor ezeket a masszázsokat választod tudnod kell, hogy nem az erotika a céljuk. Ha egy ideig így is hat Rád, biztos lehetsz benne, hogy izgalmas vég nélkül is tökéletesen és békésen fogod érezni Magad utána.

Hogyan viselkedjek a padon? Mivel növelhetem a kezelés hatékonyságát?

Nem kell lazítanod, az a mi dolgunk. Mozoghatsz, beszélhetsz akár táncolhasz is. Megfeszítheted az izmaidat, Ha jól esik. A levegőt szájon keresztül kifújva, különleges élményekhez juthatsz. Biztonságban leszel!

Miben különbözik a MA-URI masszázs a Lomi-Lomi tól?

Kívülről nézve a lomi-lomi fogásgazdagabb, erősebb, és itt többet haszálja a masszőr a kéz párnácskáit, mint az alkart. A lomi-lomi masszázs Hawaii népi hagyomány. Itt a masszőr kihúzza a fájdalmat a feszültséget, a rossz érzéseket a testből. Olvas a testből, annyi időt tölt az egyes testrészeken amennyi éppen szükséges azok megtisztulásához. A MA-URI masszázs Hemi Fox maori gyógyító alkotása, iskolája. Itt a kliens gyógyítja magát, a masszőr csak táncol, nem akar gyógyítani, nem nézi hol kell több hol kevesebb. Bízik benne hogy a Táncával a pontos mozdulatai által lejön az a fajta és mennyiségű energia amivel a kliens Megoldja amit akar. A lomi-lominál addig dolgozunk amíg csak nem oldjuk az izmot, a MA-URInál hazamegy a kliens és egy fél nap múlva magától lazul az izom és helyreugrik a csigolya. Kliensként a lomi-lomi nál kihúznak a gödörből, A MA-ÚRI-nál Te mész ki egyedül a masszőr csak kísér.

Lehetnek-e kellemetlen utóhatásai a masszázsnak?

Soha nem jöhet több energia, nagyobb hatás mint aminek a befogadására kész vagy és képes vagy, És ami szükséges volt Számodra. Ritkán előfordulhat, hogy a testszövetekből nagyon sok méreg kerül hirtelen a keringésbe és onnan lassan távozik. Ez a mázlisták influenzája gyengévé tehet néhány napra is akár. Ilyenkor jobb pihenni, elrendezni Magadban a dolgokat.