AZ AKA SZÁLAK ELVÁGÁSA

           

Az Aka szálak energiaminták, amelyek összekapcsolnak mindennel, amit megérintesz, helyekkel, ahol jártál.

Tárgyakkal, amelyeket birtokolsz. Úgy képzelheted el ezeket, mint fényes rugalmas húrokat, amelyek közötted és általad ismert emberek, helyek, tárgyak között feszülnek. A szólásokban is megjelenik ez a tudás, mint pl családi kötelék gyengéd szálak fűzik valakihez vedd lazán. Kiélesítheted az érzékenységedet, és információt cserélhetsz ezeken a szálakon, de energiát is közvetítenek. Ezek a kötelékek nem mindig hasznosak a számunkra. Sokszor megcsapolják az energiánkat, és ha úgy érezzük, ok nélkül kimerültek vagyunk, nehezen mozdulunk egy számunkra nem kívánatos élethelyzetből, hasznos lehet az aka szálak elvágása.

Vizsgáld meg, ki és mi erősít, Téged, ki, mi gyengít!

Vágd el a szálakat a régi lakástól, ha elköltözöl, a régi autódtól, ha eladtad a kocsidat, a ruháidtól, ha elajándékoztad őket. Vágd el a szálakat, ha az ismerősök, rokonok, barátok már nem kapcsolódnak többé az életedhez.

Ha elhatároztad magad a szálak elvágására, tedd ezt ünnepélyesen. Gyújts gyertyát, vagy mécsest, füstölőt, használj kellemes zenét. Adj magadnak elegendő időt, és megfelelő helyet.

Végy, pár mély, lassú lélegzetet, amíg elérsz egy elmélyült, csendes lelkiállapotba. Beszélj hangosan, ha nem esik nehezedre. Kérd meg tudatod összes szintjét, hogy jelen legyenek, és támogassák törekvéseidet.

Kérd meg az őseidet, a segítőidet, vezetőidet, angyalokat, mindent és mindenkit, akinek a segítségében hiszel.

Fogalmazzad meg a kívánságod egyszerűen. Képzeld el a fényes aka szálakat, amint kilépnek a testedből.

Használd a kinyújtott karod akár egy kardot, és a tested körül forgatva, vágd el a fényes szálakat, képzeld el ahogy a semmivé forgácsolódnak. Most lépj hátra és érzed meg milyen könnyű a mozgás nélkülük.

Érezd milyen tiszta, szabad vagy, mintha újjászülettél volna. Érezd a korlátlan szabadságot és végtelen függetlenséget. Köszönd meg ezt magadnak, tudatod minden szintjének, segítőidnek.

Tedd meg később is, bármikor, ha szükségesnek érzed.

(sé)